Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Hypotheken / Duitsland Hypotheek

Duitsland Hypotheek


Jaarlijks verhuizen er duizenden Nederlanders naar Duitsland. In 2001 woonden er 28.000 Nederlanders in Duitsland, in 2008 was dit aantal gegroeid naar ruim 52.000, en dit aantal blijft toenemen. Wanneer eenmaal de keus is gemaakt om een woning te kopen in Duitsland, komt u er al snel achter dat daar toch heel wat zaken anders gaan dan in Nederland. Het is daarom belangrijk dat u hierin wordt bijgestaan door specialisten op dit gebied. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een op maat gesneden advies voor de financiering van uw woning in Duitsland.

Onze acceptatievoorwaarden zijn zeer ruim (vraag naar uw mogelijkheden). Hierdoor hebben wij veel meer mogelijkheden dan andere Duitse en Nederlandse geldverstrekkers. Daarnaast is de begeleiding volledig in het Nederlands en is ook ons hypotheekproduct aangepast naar volledig Nederlands model.

Kortom, voor het financieren van uw droomhuis in Duitsland moet u bij (K.A.B.) “Krediet & Assurantiën Beheer” zijn

Bereken Offerte aanvragen