Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Lease / Shortlease

Shortlease

U gaat natuurlijk niet voor een tijdelijke medewerker een volledige auto leasen, maar heeft deze medewerker eigenlijk wel een auto nodig tijdens zijn werkperiode? Shortlease.


Deze leaseconstructie gaat u voor maximaal 12 maanden aan en is Full Service Operational Lease. Zodat u verder geen nakijken of kosten heeft aan dit voertuig.


Hoewel er maandelijks iets meer betaalt wordt voor Shortlease (aangezien een voertuig het eerste jaar de hoogste afschrijving heeft), heeft u verder geen verplichtingen meer. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het contract na de looptijd om te zette naar een normaal leasecontract tegen zeer gunstige condities. De meest voorkomende looptijden betreffen vaak 3 tot 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.


De voordelen van Shortlease

·         Maandelijks opzegbaar na 3 maanden

·         Betere automerken en typen

·         Recente bouwjaren

·         Snelle levertijden

·         Uitermate geschikt voor jonge en groeiende ondernemers, bedrijven met projecten voor bepaalde tijden en organisaties die regelmatig wijzigingen in het personeelsbestand.


Offerte aanvragen