Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Leningen / Zelfstandigenkrediet

Zelfstandigenkrediet

Heeft u als zelfstandig ondernemer geld in privé nodig voor bijv. een auto, camper, verbouwing of een vakantie? Dan is een Zelfstandigen Krediet misschien iets voor u!

Veel zelfstandige ondernemers hebben moeite een lening af te sluiten voor privé doeleinden. Wij bieden een uniek product aan speciaal voor zelfstandig ondernemers die geld willen lenen zonder dat er door de bank een onderpand wordt verlangd.

Hoe werkt het Zelfstandigen Krediet?
Afhankelijk van het bestedingsdoel kent het Zelfstandigen Krediet 2 varianten. Het Vast Zelfstandigen Krediet en het Flexibel Zelfstandigen Krediet.

Het Vast Zelfstandigen Krediet geeft u zekerheid vooraf. Het kent een vaste rente en looptijd. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Het Flexibel Zelfstandigen Krediet is een leenvorm waarbij u tot een vooraf vastgesteld bedrag kunt opnemen, eventueel een bedrag in depot kunt houden en boetevrij mag aflossen. U betaald alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is variabel. Acceptatie vindt plaats op basis van jaarcijfers.

Bent u als DGA in loondienst bij uw BV, dan zijn de laatste drie loonstroken wellicht afdoende met een recente bijschrijving salaris. Laat geheel vrijblijvend een offerte maken en bel 074 25 50 360.

Gratis Oversluitservice aanvragen

Voordelen Zelfstandigen Krediet
  • U bepaalt zelf de looptijd
  • Geen onderpand
  • Lenen voor privédoeleinden
  • Maatwerk

Offerte aanvragen