Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Over K.A.B.

Over K.A.B.

Het afsluiten van een financieel product en de keuze voor een bepaalde vorm die aansluit bij uw financiële positie, wensen, risicobereidheid en doelstellingen behoort tot de grootste financiële beslissing die u neemt. Het is daarom belangrijk om een juist beeld te krijgen van de financiële gevolgen.
Doordat we met vele banken en verzekeraars samenwerken, kunnen we een objectieve vergelijking voor u maken om te zien waar u het beste een financieel product kunt afsluiten op basis van uw persoonlijke situatie.
Met onze kennis en ervaring adviseren wij u welk product het beste bij uw specifieke situatie aansluit. Hierbij staan uw wensen, doelstellingen en risicobereidheid altijd centraal.
K.A.B. kent geen deelnemende bedrijven. Hierdoor werken wij geheel onafhankelijk en zelfstandig. U krijgt van ons dus een objectief advies van adviseurs die betrokken zijn bij uw aanvraag en altijd met raad en daad voor u klaarstaan.

K.A.B. biedt u:

 • Adviseurs met kennis en ervaring
  Al onze adviseurs zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring.
 • Advies op maat
  U bent verzekerd van een onafhankelijk en objectief advies waarbij uw financiële positie, wensen, risicobereidheid en doelstellingen altijd centraal staan.
 • Persoonlijke begeleiding
  Niet alleen gedurende de adviesperiode begeleiden wij u bij het kiezen en afsluiten van een financieel product. Wij hechten grote waarde aan een plezierige en langdurige relatie met onze klanten. Uw persoonlijke adviseur zal u in de toekomst graag verder begeleiden en met raad en daad terzijde staan.
 • Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt
  Wij zijn op kantoordagen van 09:00 uur tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 074 25 50 360. Wilt u zelf graag teruggebeld worden wanneer het u uitkomt?
  Vul dan hier uw gegevens in en wij bellen u op het door u ingevulde tijdstip terug.
 • Betrouwbaarheid
  K.A.B. is uw betrouwbare partner in financiële zaken. Wij zijn aangesloten bij en werken onder toezicht van:
  Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)
  Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH)
  Nationale Hypotheek Garantie


Ervaar wat we voor ú kunnen betekenen en vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een voordelige lening of verzekering. U kunt ons ook bellen op 074 25 50 360.