Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Verzekeringen

Verzekeringen

Passen uw verzekeringen nog wel bij uw situatie en betaalt u niet te veel? K.A.B. heeft een aantal zeer interessante verzekeringen in haar assortiment. Niet alleen de prijs, maar ook de voorwaarden zijn zeer concurrerend. Informeer dan ook eens naar de mogelijkheden van een aantrekkelijke verzekering. Indien gewenst, kunnen wij al uw verzekeringen eens goed onder de loep nemen.

Auto- en Schadeverzekeringen

Voor alle soorten risico’s bieden wij u uitstekende oplossingen met een op uw situatie afgestemde dekking en scherpe premies.
Lees verder

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is niet de leukste verzekering om te regelen. Veel mensen denken liever aan de mooie dingen in het leven.
Lees verder

Werkloosheidverzekering

Met een werkloosheidsverzekering verzekert u uw inkomen ingeval u onvrijwillig werkloos raakt. Terwijl uw vaste lasten doorlopen loopt u geen onnodig risico.
Lees verder

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij arbeidsongeschiktheid zakt het inkomen vaak met minimaal 30%. Terwijl uw vaste lasten gelijk blijven! Kies voor financiële zekerheid voor u en uw gezin.
Lees verder

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u voorkomen dat uw partner (en uw eventuele kinderen) in financiële problemen komen als u komt te overlijden.
Lees verder

Zorgverzekering

Bij voordeligezorgpremie.nl kunt u de premie voor uw zorgverzekering berekenen.
Lees verder