Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Verzekeringen / Auto- en Schadeverzekeringen

Auto- en Schadeverzekeringen

Autoverzekering? Maak de juiste keuze!

Als u een auto koopt bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. Er zijn ongeveer 120 verschillende autoverzekeringen met verschillende dekkingen: WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco. Uw keuze hangt bijvoorbeeld af van het type auto, uw leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Maar hoe weet u nu zeker dat u de juiste keuze maakt? K.A.B. is u graag van dienst! Neem direct contact met ons op!

Rechtsbijstandverzekering – Verzekerd van professionele rechtshulp

Veel mensen raken een keer verwikkeld in een conflict. Met een Rechtsbijstandverzekering hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. U kunt kiezen uit verschillende dekkingsgebieden zodat u zich niet hoeft te verzekeren tegen risico’s die u niet loopt, bijvoorbeeld een dekking voor motorvoertuigen terwijl u geen auto heeft. Zo kunt u een dekkingspakket samenstellen dat past bij uw persoonlijke situatie. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste verzekering.

Inboedel- en opstalverzekering

Alles dat verhuisbaar is, behoort tot de inboedel. Opstal is alles dat aard- en nagevlast zit, en dus niet verhuisbaar. Een inboedel- en opstalverzekering is in Nederland niet wettelijk verplicht. Maar vanuit de hypotheekverstrekker is een opstalverzekering meestal wel verplicht. Ook gezien de waarde van inboedel en opstal is het aan te raden om deze verzekeringen af te sluiten. Want mocht er ingebroken worden of schade zijn aan uw inboedel dan heeft u de zekerheid dat de schade gedekt wordt.

Onze adviseurs bekijken graag welke dekking voor u het meest geschikt is!

Informatie aanvragen


*Naam:
 
*Telefoonnummer:
 
*E-mailadres:
 
Interesse in:
Opmerking: