Om Leencentrumnederland.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met ons cookiebeleid.Akkoord

Home / Verzekeringen / OR verzekering

Overlijdensrisicoverzekering = geen financiële problemen voor uw partner

Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u voorkomen dat uw partner (en uw eventuele kinderen) in financiële problemen komen als u komt te overlijden. U verzekert een bepaald bedrag naar keuze en betaalt gedurende een vastgesteld aantal jaren (looptijd van de verzekering) daarvoor maandelijks premie. Hoe hoog uw premie wordt, is afhankelijk van bijvoorbeeld uw leeftijd, uw inkomen en uw rookgedrag. Het verzekerd bedrag wordt uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde. Veel mensen verwarren een overlijdensrisicoverzekering met een uitvaartverzekering. Maar een uitvaartverzekering is bedoeld om de kosten van de uitvaart zelf mee te betalen.

Besparen? Stap over!
Veel mensen denken dat overstappen gedoe is, maar niets is minder waar. Bovendien kunt u er ook veel geld mee besparen. Besparingen kunnen wel oplopen tot € 9.000,- over de gehele looptijd. Wij rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen!

Informatie Overlijdensrisicoverzekering aanvragen


*Naam:
 
*Telefoonnummer:
 
*E-mailadres:
 
Interesse in:
Opmerking: