Verzekeringen

Uw bezittingen, gezondheid en vermogen zijn u veel waard. Het is daarom een prettig gevoel als u goed verzekerd bent. Via KAB kunt u vrijwel alle soorten verzekeringen afsluiten. Van verzekeringen voor uzelf, zoals een zorgverzekering en uitvaartverzekering, tot het verzekeren van uw bezit, zoals een inboedelverzekering en autoverzekering. KAB werkt samen met meer dan 15 verschillende verzekeringsmaatschappijen waardoor u altijd de meest voordelige premie krijgt!

Bent u in het bezit van een auto? Dan is een WA-verzekering wettelijk verplicht. Maar heeft u hier eigenlijk wel genoeg aan?
Er zijn ongeveer 120 verschillende autoverzekeringen met verschillende dekkingen: WA, WA+beperkt casco en WA+volledig casco. Daarnaast zijn er nog vele extra aanvullingen mogelijk, hierbij kunt u denken aan een ongevallenverzekering voor inzittenden of een verkeersrechtsbijstandsverzekering. KAB geeft u graag advies op basis van uw wensen en eisen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Beschadigt u of iemand uit uw gezin onbedoeld iets van een ander? Of raakt iemand per ongeluk gewond door één van u? Een schadeclaim kan hoog oplopen. Het is dan fijn dat u een aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten. Daarmee dekt u namelijk precies dit soort risico’s af.

Zorgverzekering

Het is in Nederland verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoedt kosten van bijvoorbeeld medische behandelingen. Op het gebied van zorg heeft iedereen weer andere behoeften en wensen. Daarom is de goedkoopste verzekering niet altijd de beste voor uw situatie. KAB helpt u graag met het kiezen van een passende zorgverzekering. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of klik hier om alvast zelf een berekening te maken!

Rechtsbijstand

Verzekerd van professionele rechtshulp. Veel mensen raken een keer verwikkeld in een conflict. Denk aan een geschil met uw werkgever, met de overheid of met uw buren of huurbaas. Met een rechtsbijstandsverzekering weet u zeker dat u goede juridische hulp krijgt in dit soort situaties. U kunt kiezen uit verschillende dekkingsgebieden zodat u zich niet hoeft te verzekeren tegen risico’s die u niet loopt, bijvoorbeeld een dekking voor motorvoertuigen terwijl u geen auto heeft. Zo kunt u een dekkingspakket samenstellen die bij u past.

 

Informatie aanvragen

Opstal- en inboedelverzekering

Uw woning en inboedel zijn veel geld waard. Waarschijnlijk zelfs méér dan u denkt. Het is daarom prettig om te weten dat u de juiste woonverzekeringen heeft afgesloten voor het geval dat er schade aan of in uw woning is. Onze adviseurs helpen u met het bepalen van de juiste waardes en een geschikte dekking voor u! Veelal kunnen wij u zelfs een garantie tegen onderverzekering geven!
KAB staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel snel met 074–2550360 of vul onderstaand formulier in.

 

Welke verzekeringen heb ik voor mijn bedrijf nodig?

Natuurlijk bent u niet voor niets ondernemer. U heeft ervoor gekozen om zelf baas te zijn en uw eigen beslissingen te maken. Daar horen bepaalde risico’s bij.
Maar er zijn ook risico’s waar een ondernemer niet altijd aan denkt of waar een ondernemer zich voor wilt verzekeren. KAB gaat graag met u in gesprek om alle risico’s samen met u op de rij te zetten.
De adviseurs van KAB zijn gespecialiseerd in allerlei zakelijke risico’s of het nu gaat om uw bedrijfsvoorraad of om uw gezondheid en inkomen, wij helpen u graag. Neem snel contact met ons op.

 

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is niet de leukste verzekering om te regelen. Veel mensen denken liever aan de mooie dingen in het leven. Als u mocht komen te overlijden, geeft het echter een goed gevoel voor uzelf en de nabestaanden dat de financiële kant in ieder geval geregeld is.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een uitvaartverzekering die een geldbedrag direct na overlijden uitkeert. Daarmee kunnen uw nabestaanden een persoonlijke uitvaart voor u regelen, die bij u past. U kunt ook kiezen voor een Uitvaartverzekering in natura. Hierbij regelt de verzekeraar in overleg met uw nabestaanden de uitvaart.

Neem uw nabestaanden de financiële zorgen uit handen en vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

 

Goedkope lening of verzekering nodig?