Zelfstandigen Krediet

De aankoop of verbouwing van een bedrijfspand, het aannemen en opleiden van personeel of het kopen van nieuwe hardware. Voor al deze zaken is kapitaal nodig. Veel ondernemers maken gebruik van geleend geld om in dit kapitaal te voorzien.

Zelfstandigen Krediet

Heeft u als zelfstandig ondernemer geld in privé nodig voor bijv. een auto, camper, verbouwing of een vakantie? Dan is een Zelfstandigen Krediet misschien iets voor u!

Veel zelfstandige ondernemers hebben moeite een lening af te sluiten voor privé doeleinden. Wij bieden een uniek product aan speciaal voor zelfstandig ondernemers die geld willen lenen zonder dat er door de bank een onderpand wordt verlangd.

Hoe werkt het Zelfstandigen Krediet?

Afhankelijk van het bestedingsdoel zijn er twee varianten:

  • Het Vast Zelfstandigen Krediet
  • Flexibel Zelfstandigen Krediet.

Het Vast Zelfstandigen Krediet geeft u zekerheid vooraf. Het kent een vaste rente en looptijd. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Het Flexibel Zelfstandigen Krediet is een leenvorm waarbij u tot een vooraf vastgesteld bedrag kunt opnemen, eventueel een bedrag in depot kunt houden en boetevrij mag aflossen. U betaald alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente is variabel. Acceptatie vindt plaats op basis van jaarcijfers.

Bent u als DGA in loondienst bij uw BV, dan zijn de laatste drie loonstroken wellicht afdoende met een recente bijschrijving salaris. Laat geheel vrijblijvend een offerte maken en bel 074 25 50 360.

Voordelen:

  • U bepaalt zelf de looptijd
  • Geen onderpand
  • Lenen voor privédoeleinden
  • Maatwerk

Lease

Er zijn verschillende vormen van lease, denk hierbij aan Financial Lease of Operational Lease. Het zijn slimme manieren om uw nieuwe of gebruikte auto te financieren. U houdt de investering buiten uw normale bedrijfsactiviteiten waardoor u uw liquiditeit kunt blijven gebruiken voor uw onderneming.
Dankzij onze lease-expertise kunt u zich volledig op uw bedrijfsactiviteiten blijven concentreren. Wij zorgen er voor dat u comfortabel en voordelig onderweg bent. Zonder administratieve rompslomp – die nemen wij u uit handen – kunt u onbezorgd rijden dan wel uw bedrijf leiden.

 

Factoring

Heeft u ook opdrachtgevers die hun facturen (te) laat betalen? Ze kosten u als ondernemer veel tijd en geld. Door middel van factoring kunt u uw verkoopfacturen laten uitbetalen. Het factoringsbedrijf draagt dan het kredietrisico en verzorgt het debiteurenbeheer op elke factuur die zij van u kopen. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw geld en kunt u bezig blijven met waar u goed in bent, ondernemen.
Meer informatie?

Goedkope lening of verzekering nodig?